myradry machine

Zichtbaar natte plekken onder de oksels. Vervelende zweetluchtjes ondanks veelvuldig gebruik van deodorant. Gele vlekken in kleding. Een paar keer per dag schone kleren aan. Of zelfs het vermijden van bepaalde situaties uit angst voor zichtbare zweetplekken of zweetgeurtjes. Als deze voorbeelden je bekend voorkomen, dan heb je waarschijnlijk last van overmatig okselzweten, onder artsen bekend als hyperhidrosis axillaris. En je bent niet de enige. Als dermatologen spreken we wekelijks mensen die er last van hebben. Daardoor weten we hoe groot de impact ervan op het dagelijks leven is. Door schaamte, frustratie en onzekerheid kunnen zelfs allerlei emotionele en psychische problemen ontstaan. Zelfs mildere vormen van okselzweten kunnen grote persoonlijke gevolgen hebben.

De miraDry is een snelle oplossing voor okselzweet. Het is niet-invasief. Dat betekent dat er geen operatie voor nodig is. De dermatologen van Berg en Bosch Kliniek kunnen je gewoon in de behandelkamer behandelen. Het miraDry-systeem geeft precies gedoseerde energie af aan het gebied waar de okselzweetklieren zitten. De energie schakelt de zweetklieren voor altijd uit, dus het resultaat is blijvend. Bovendien merk je al direct na de behandeling dat je veel minder zweet. Een ander voordeel is dat je niet of nauwelijks van de behandeling hoeft te herstellen.

Overmatig zweten

Je lichaam maakt zweet aan om zich af te koelen. Je gaat dus ook harder zweten als het warm is of als je bijvoorbeeld aan het sporten bent. Maar soms is er geen goede verklaring voor dat je lichaam begint te zweten. Het zweet breekt je uit, terwijl je lichaam helemaal geen verkoeling nodig heeft. In sommige gevallen kunnen medicijnen of ziektes dit veroorzaken, maar bij de meeste mensen zit er een foutje in de aansturing van de zweetklieren: ze worden zomaar aangezet door overactieve zenuwen.

Het is onmogelijk om zelf wat te veranderen aan de hoeveelheid zweet. Katoenen kleren kunnen het zweet absorberen, waardoor je het minder ziet dan bij synthetische materialen. Een echte oplossing echter, vind je in het uitschakelen van de zweetklieren met bijvoorbeeld miraDry.

De Kosten

Een oriënterend gesprek met de dermatoloog is gratis en vrijblijvend. Voor de behandeling zelf betaal je € 1500. Mocht er onverhoopt een tweede behandeling nodig zijn, dan kost deze € 1000. De kosten worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraars.miraDry voordelen

  • Behandeling duurt 60-90 minuten
  • Plaatstelijke verdoving
  • Niet invasief
  • Snel herstel
  • Hoogste klanttevredenheid van alle zweetbehandelingen
  • € 1500 in totaal

Contact

Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact op via onderstaand formulier.